Contact

Epoxy Floor – Sentron SRL

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00; Sambata: Inchis; Duminica: Inchis icon_widget_image Piata Republicii nr.8 ap.3, Huedin, Romania icon_widget_image + (40) 744 598 323 icon_widget_image office@epoxyfloor.ro
a
Sisteme de pardoseală

Tipuri de pardoseli

Sisteme de pardoseli cu rășini sintetice pentru orice tip de utilizare

Uz intens

Pardoseli industriale

Pardoseli industriale cu sau fără caracteristici speciale, pentru uz intens

Uz normal

Pardoseli casnice

Pardoseli pentru uz general, într-un mediu casnic

Ce este un strat de epoxidic pentru podele?

Un strat epoxidic pentru podele este o soluție de înaltă rezistență pentru acoperirea sau întărirea podelei. Acesta este compus dintr-un amestec de rășini epoxidice și catalizatori.

De ce ar trebui să aleg un strat de epoxidic pentru podea?

Stratul epoxidic pentru podea oferă o protecție durabilă și rezistentă la uzură, ușor de curățat și are un aspect atractiv. De asemenea, poate fi personalizat cu diverse culori și modele.

Ce este o pardoseală epoxidică?

Pardoseala epoxidică este o combinație de rășină epoxidică cu o pulbere de umplutură, aplicată pe o suprafață de beton sau de lemn pentru a crea o pardoseală durabilă, rezistentă la uzură și ușor de curățat.

Care sunt avantajele utilizării unei pardoseli epoxidice?

Avantajele includ rezistența la uzură, ușurimea în curățare, rezistența la lichide, durabilitate și capacitatea de a personaliza podeaua cu diverse culori și modele.

Ce tipuri de suprafețe pot fi acoperite cu epoxid?

Suprafețele de beton și lemn pot fi acoperite cu epoxid.

Cât costă o pardoseală epoxidică?

Costul variază în funcție de dimensiunea suprafeței, grosimea stratului și materialele utilizate.

Care este diferenta intre pardoselile industriale si cele casnice?

Diferența dintre pardoselile industriale și cele pentru uz casnic constă în duritatea materialului folosit pentru a crea suprafața pardoselii. O altă diferență majoră constă în caracteristicile speciale ale podelei, precum posibilitatea de a crea pardoseli antistatice sau rezistente la abraziune.

De ce ar trebui să aleg un o podea cu rășini sintetice?

Straturile cu rășini sintetice pentru podele oferă o protecție durabilă și rezistentă la uzură, sunt ușor de curățat și au un aspect atractiv. De asemenea, pot fi personalizat cu diverse culori și modele.

Este o podea epoxidică rezistentă la ulei și chimicale?

Da, o podea epoxidică poate fi realizat să fie rezistent la ulei și chimicale, fiind ideal pentru medii cu risc de uzare intensă.

Cum se curăță o podea cu rășini sintetice?

Podeaua cu rășini sintetice poate fi curățată cu ușurință cu apă și detergent sau soluții specializate pentru curățare.

Poate fi aplicat un strat epoxidic peste o suprafață existentă?

Da, un strat epoxidic pentru podele poate fi aplicat peste o suprafață existentă, cum ar fi betonul sau gresia, cu condiția ca suprafața să fie curată și pregătită corespunzător.

Cât de rapid se usucă un strat de rășină pentru podele?

Timpul de uscare variază în funcție de grosimea stratului aplicat, dar în general, un strat de rășină pentru podele se usucă între 12-24 de ore.

Poate fi reparat un strat de rășină pentru podele?

Da, un strat de rășină pentru podele poate fi reparat în cazul apariției zgârieturilor sau fisurilor cu ajutorul unui material de întreținere sau prin aplicarea unui strat suplimentar de epoxidic.

Pardoseli cu răsini sintetice

Pardoseli