Contact

Epoxy Floor – Sentron SRL

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00; Sambata: Inchis; Duminica: Inchis icon_widget_image Piata Republicii nr.8 ap.3, Huedin, Romania icon_widget_image + (40) 744 598 323 icon_widget_image office@epoxyfloor.ro
Tipuri de pardoseli

Pardoseli cu beton poliuretanic

Pardoseli cu beton poliuretanic

Pardoselile cu beton poliuretanic sunt o soluție modernă și durabilă pentru finisarea podelelor în diverse tipuri de spații. Acestea sunt realizate prin amestecarea a două componente principale: o rășină poliuretanică și un amestec de agregate de beton.

Acest amestec este turnat pe podea și apoi nivelat cu ajutorul unui întinzător, pentru a crea o suprafață uniformă și netedă. Pardoselile cu beton poliuretanic sunt utilizate frecvent în magazine, birouri, centre comerciale, precum și în zone publice, cum ar fi aeroporturile sau stațiile de metrou. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, astfel încât pot fi adaptate pentru orice design interior.

De asemenea, pardoselile cu beton poliuretanic sunt ușor de curățat și întreținut, fiind rezistente la uzură, la pete și la substanțele chimice. Acestea sunt, de asemenea, foarte durabile și pot rezista la trafic intens, fără să se deterioreze.

Project Info

Date: