Contact

Epoxy Floor – Sentron SRL

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00; Sambata: Inchis; Duminica: Inchis icon_widget_image Piata Republicii nr.8 ap.3, Huedin, Romania icon_widget_image + (40) 744 598 323 icon_widget_image office@epoxyfloor.ro
s
Tipuri de pardoseli

Pardoseli cu rășini sintetice autonivelante

Pardoseli cu rășini sintetice autonivelante

Pardoselile cu rășini sintetice autonivelante sunt o soluție modernă și eficientă pentru acoperirea podelelor în diverse medii, cum ar fi în spații industriale, comerciale sau rezidențiale. Acestea sunt denumite astfel deoarece sunt compuse din rășini sintetice care, odată amestecate, se auto-nivelează, formând o suprafață perfect plată și uniformă.

Aceste tipuri de pardoseli sunt ideale pentru a fi folosite în medii unde sunt necesare proprietăți precum rezistența la uzură, la substanțe chimice sau la temperaturi ridicate. De asemenea, acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele estetice ale utilizatorului, putând fi colorate sau având diverse modele.

Montarea unei pardoseli cu rășini sintetice autonivelante presupune o pregătire atentă a suprafeței de aplicare, astfel încât aceasta să fie curată, uscată și plană. Apoi, se aplică amestecul de rășini, care se va întinde singur, nivelându-se în mod automat.

Avantajele acestui tip de pardoseală sunt multiple. Acestea includ o durată mare de viață, o întreținere ușoară și o rezistență ridicată la deteriorare. De asemenea, ele sunt o opțiune eco-friendly, deoarece sunt realizate din materiale sintetice care pot fi reciclate.

Project Info

Date: