Contact

Epoxy Floor – Sentron SRL

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00; Sambata: Inchis; Duminica: Inchis icon_widget_image Piata Republicii nr.8 ap.3, Huedin, Romania icon_widget_image + (40) 744 598 323 icon_widget_image office@epoxyfloor.ro
a
Explore the Features

Pardoseli cu covor de piatră

Pardoseli cu covor de piatră

Pardoselile cu covor de piatră sunt o soluție inovatoare și modernă pentru finisarea podelelor în diverse tipuri de spații. Acestea sunt realizate prin amestecarea unor pietre naturale cu o rășină transparentă sau colorată. Acest amestec este turnat pe podea și apoi nivelat cu ajutorul unui întinzător pentru a crea o suprafață netedă și uniformă. Pardoselile cu covor de piatră sunt utilizate frecvent în locații comerciale și publice, precum hoteluri, centre comerciale sau aeroporturi. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, astfel încât pot fi adaptate pentru orice design interior.

Pardoselile cu covor de piatră sunt ușor de curățat și întreținut, fiind rezistente la uzură, la pete și la substanțele chimice. Acestea sunt, de asemenea, foarte durabile și pot rezista la trafic intens fără să se deterioreze. Suprafața acestor pardoseli este antiderapantă, făcându-le ideale pentru zonele cu risc de alunecare, precum băile sau piscinele. Pardoselile cu covor de piatră oferă, de asemenea, o izolare acustică și termică bună, făcându-le o alegere excelentă pentru clădirile cu trafic intens și pentru zonele cu temperaturi extreme.

Project Info

Date: