Contact

Epoxy Floor – Sentron SRL

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00; Sambata: Inchis; Duminica: Inchis icon_widget_image Piata Republicii nr.8 ap.3, Huedin, Romania icon_widget_image + (40) 744 598 323 icon_widget_image office@epoxyfloor.ro

Partenerul tău ideal în construcții

Despre noi
Experiență de 18 ani

Realizăm
cea ce promitem

De la proiectare până la execuția cu rigurozitate, realizăm cea ce promitem. Echipa noastră este dedicată și nici un proiect nu este peste măsura noastră.

Povestea noastră

Despre noi

Fundația

Înființat în 2006, în Huedin, de către un proaspăt absolvent inginer, cu un capital 100% românesc și cu ambiția de a aduce o tehnologie nouă pe piața din România, a luat naștere Sentron SRL cu brandul Epoxy Floor, brandul fiind traducerea din engleză a produsului companiei: pardoseli epoxidice și alte pardoseli sintetice.

Specializare

În decursul următorilor ani, compania s-a specializat pe mai multe subcategorii de pardoseli, ca cele cu rășini epoxidice industriale, conductive, antistatice, antibacteriene, fonoabsorbante, de confort, decorative, sportive și mortare poliuretanice - atât pe execuție de pardoseli noi, cât și reparații și restaurare de pardoseli existente.

Evoluție

Susținând dezvoltarea a mai multor companii multinaționale care tocmai intraseră pe piața din România, colaborarea de încredere a lansat compania la un nou nivel, numărul angajaților triplăndu-se.

Performanță

În parteneriat cu branduri internaționale de încredere din domeniul de activitate, compania se axează pe performanță și calitate. Nici un proiect nu mai pare un efort.

Partenerii nostri de încredere

Parteneri

Partener

STO AG Germany

Partener

Sika

Partener

BASF

Partener

Conica