Despre noi

You are here:
Cine suntem?

Sentron SRL, este o companie cu capital Românesc, cu sediul în județul Cluj, localitatea Huedin, cu acoperire la nivel național, fiind specializată în furnizarea de servicii în domeniul aplicării protecției pardoselilor cu rășini sintetice (rășini epoxidice industriale, conductive, antistatice, antibacteriene, fonoabsorbante, de confort, decorative, sportive și mortare poliuretanice) – atât execuție de pardoseli noi cât și reparații de pardoseli existente.
Compania a fost înfiinţată în 2006, și își desfășoară intens activitatea în domeniul pardoselilor, din anul 2010, cu o echipă în continuă creştere, pentru a deservi cerinţelor clienţilor cu cea mai mare eficienţă.
Asigurăm servicii complete, de la consultanţă – pentru a alege finisajul cel mai potrivit, până la procurarea materialelor, aplicarea pardoselilor și servicii post garanţie, cu asigurarea durabilității pardoselilor realizate pe durată nedeterminată.
Garantăm execuția pardoselilor pe baza calității materialelor utilizate și pe baza experienței aplicatorilor certificați de către partenerii noștri.
Suntem parteneri STO AG Germania, Sika, BASF și Conica.
De asemenea echipele de aplicatori sunt dotate cu utilaje performante, care permit pregătirea unor suprafețe foarte mari de strat suport, pentru ca aplicarea pardoselii să se realizeze în condițiile cele mai optime.
Realizarea pardoselilor o facem cu produse multi componente de înaltă calitate, inodore, cu rezistență ridicată la uzură, care respectă standardele europene.
Prin experiența acumulată putem programa rapid lucrările, ținând cont de programul de funcționare al clientului.

Structura companiei este formată din:

 • Echipe de aplicare, fiecare echipă având un Şef de Echipă, pentru a coresponda cu Managerul de Productie şi Şeful de Şantier, în vederea colaborării cât mai eficiente.
 • O echipă pentru pregătirea suprafeţei (Sablare, Frezare, Şlefuire)
 • Personal pentru întreţinerea utilajelor
 • Manager de producție
 • Director de Vânzări
 • Şef de Achiziţii/Transport
 • Asistent Manager
 • Manager General
Cui ne adresăm?

Persoanelor fizice și juridice, asigurând în egală măsură diversitate și calitate în ofertă, consultanță și promptitudine în executare.

epoxy-floor-team
Garanția calității

Garanția Calității

EpoxyFloor respectă Sistemul de Management Integrat al Calității. Deținem următoarele certificate: ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001.

 

Ce îți oferim?
 1. Consultanță și consiliere la faza de proiectare pentru alegerea soluției adecvate
 2. Ofertarea lucrării pe baza consultării clientului privind cerintele și utilitatea suprafeței și pe baza analizării suprafeței
 3. Furnizarea pachetului complet atât al materialelor cât și al manoperei, după configurarea acestora în conformitate cu nevoia clientului, pentru un rezultat de calitate
 4. Servicii de post punere în operă, de monitorizare a comportamentului pardoselii, cu servicii de întreținere și mentenanță
 5. Servicii de întreținere, mentenanță
 6. Recondiționarea pardoselilor după perioada de uzură fizică
 7. Asigurare pentru pardoseli
Ce ne recomandă?

Aplicarea pardoselilor epoxidice și poliuretanice

Aparate și scule folosite de ultimă generație

Experiență în aplicarea pardoselilor epoxidice și poliuretanice

Ofertă diversă și calitativă

Echipe specializate în aplicare, execuție și întreținere

Consultanță profesională

Calitate garantată a lucrărilor efectuate

Promptitudine la executarea lucrărilor

Ne bucurăm de colaborările cu
logo-pirelli
logo-metro
logo-mega-image
logo-falck
logo-elba
logo-bosch

Firma noastră este una dintre puținele companii din România cu reală experiență în aplicarea pardoselilor epoxidice și poliuretanice.

Obiective

Executarea lucrărilor de cea mai bună calitate

Satisfacerea cerințelor tehnice și estetice moderne

Oferirea de servicii la cele mai înalte standarde și prețuri accesibile